5x kunstenaars met waanzinnige werken

Op zoek naar het perfecte kunstwerk voor aan de muur? Een origineel schilderij of fraaie sculptuur geeft uw interieur een geheel eigen gezicht en is de finishing touch voor elke hal, woon-, slaapkamer of keuken. Check de waanzinnige werken van de volgende bekende kunstenaars en laat je inspireren!

Kunst huren 

Wil jij kunst huren? Door kunst te lenen, kun je experimenteren met verschillende stijlen en jouw eigen smaak ontdekken. Deze trend leent zich perfect om je eigen twist te geven aan jouw interieur! Het lenen van kunst is bovendien een voordelige manier om van kunst te genieten en op een handige manier je huis op te fleuren.  

Herman Brood

Ben jij op zoek naar een uniek werk? Hoewel Herman Brood in de eerste instantie beroemd werd met zijn muziek, groeide hij uit tot een gerenommeerd kunstenaar. De bekende rockzanger heeft dan ook in zijn hele leven geschilderd en getekend. Wanneer het succes van ‘Saturday Night’ niet meer geëvenaard wordt, slaat Herman aan het schilderen en vestigt hij zijn naam in de kunstwereld. Zijn werken – eenvoudige taferelen met grote kleurvlakken – kenmerken zich door het gebruik van dikke zwarte en primaire kleuren.

Ronald Chapeau  

Liefhebbers van meeslepende mixed media art kiezen voor de werken van de Haagse kunstenaar Ronald Chapeau. Van unieke aankondigingsposters van het Stedelijk Museum tot oude kranten vanuit de hele wereld sieren het volle werk van Ronald Chapeau. Er worden alleen originele details aan de kleine edities toegevoegd die tegelijkertijd Popart, surrealisme, figuratief en populisme aandoen. 

Donatella Bravin

De creaties van Donatella Bravin zijn persoonlijke interpretaties van de werken van de grote meesters van de moderne en hedendaagse schilderkunst. Dankzij de aanraking van de Italiaanse kunstenares verbetert het glas de verfijning van Modigliani, de impuls van Picasso en de visionaire verbeelding van Chagall.

Jochem de Graaf 

Zoals iedere kunstschilder heeft ook Jochem de Graaf een inspiratiebron, namelijk de mens. Zijn manier van werken, gecombineerd met het materiaalgebruik, geven de schilderijen een speciale dimensie. Het reliëf geeft een enorme dieptewerking! Dit wordt benadrukt door middel van lichtinval en schaduwwerking. De Graaf schildert vooral met volle, warme kleuren en regelmatig vormt een landschap een aanleiding voor nieuwe ideeën.

Theo Broeren 

Theo Broeren is een kunstenaar die vol passie, vrolijke, kleurrijke creaties maakt. Met zijn kleurrijke creaties heeft hij een unieke stijl weten te ontwikkelen en inmiddels zijn de werken van Broeren niet meer weg te denken uit de Nederlandse kunstscene. Zijn eigenzinnige schilderijen met intense kleuren en vrolijke dames komen dan ook regelmatig voorbij op televisie bij bekende tv-programma’s. 

Bij een kunstuitleen kun je het kunstwerk op elk gewenst moment omruilen voor iets nieuws. Je bouwt bovendien collectietegoed op, waardoor je het kunstwerk op termijn op een voordelige manier kunt aanschaffen. Of je nu voor een beeld of schilderij kiest: we hopen dat jij er veel plezier aan zult beleven! 

Aanbevolen Artikelen