Tips voor het perfectioneren van je badkamer

Vieze gootstenen, rommelige lades en vochtige handdoeken op de vloer houden dit niet meer bij. Sommige manieren om te organiseren zijn afhankelijk van de grootte en indeling van de badkamer. Een praktische indeling van de organisatie kan zijn: ingebouwde kasten, zwevende planken, een mobiele kar met planken en een kleine opbergmix met manden en jerrycans.

1. Reinig de lades

De eerste stap naar een georganiseerde opslag is een grondige reiniging. Reinig lades en cosmetische planken na hun vervaldatum. Gooi shampoos en zeep die je niet meer gebruikt weg en vind nieuwe plekken voor alles wat niet in de badkamer hoort. Zodat u precies kunt zien wat u nodig heeft.

2. Bedenk wat je nodig hebt

Badkamerbenodigdheden omvatten over het algemeen handdoeken, toiletartikelen, reserverollen toiletpapier en sommige gezondheidsmedicijnen.

3. Zet de essentiële items in het zicht.

Zeep, shampoo en dagelijkse toiletartikelen moeten binnen handbereik worden bewaard. Gebruik een plank naast het bad of de douche of lades onder de gootsteen. Minder vaak gebruikte items kunnen worden opgeborgen aan de boven- en onderkant van kasten en planken.

4. Overweeg de mogelijkheid om ruimtes te wijzigen

De kasten en planken die zijn ontworpen om te voldoen aan de specificaties van uw badkamer, maken meestal het beste gebruik van de ruimte, omdat ze kunnen worden ontworpen om van de vloer naar het plafond te gaan en op ongemakkelijke plaatsen te klikken. Met een open en gesloten ingebouwde opberger kun je lelijke dingen echter achter gesloten deuren verbergen.

De glazen planken zijn gemakkelijk schoon te houden en vervuilen de badkamer visueel niet. Voorkom overvolle planken: veel licht en ruimte rond display-elementen zullen bijdragen aan het gevoel van ruimte en rust in een badkamer.

5. Onthoud ventilatie

Houd de badkamer koel en hygiënisch door vochtige lucht te laten ontsnappen via lamellen of een plafond- of wandventilator.

Aanbevolen Artikelen